Kalo tek përmbajtja

😎 Faqet për t'u ngjyrosur bukur

Arti Kawaii

Termi kawaii u përdor vetëm për të përshkruar bukurinë e një foshnje ose një kafshe, gjëra që konsiderohen "kawaii autentike". Por, në ditët e sotme, përdorimi është zgjeruar në çdo lloj gjëje. Fenomeni i kawaii u prezantua për herë të parë gjatë viteve 1960 me shfaqjen e lodrave në formën e kafshëve të mbushura.

Falë karakteristikave të tij të ëmbla dhe temave të ndryshme, vizatimet kawaii janë perfekte për t'u pikturuar me fëmijët tuaj, sepse ato tërheqin vëmendjen e fëmijëve në një mënyrë të habitshme.

Mund të gjeni fotografi të ushqimit, kafshëve, princeshave, personazheve të filmave, etj. 

Vizatimet Kawaii mund të pikturohen në ngjyrat që dëshironi, ju dhe fëmijët tuaj mund të ndani çdo ditë një moment të veçantë me të cilin do të përmirësoni marrëdhënien tuaj me ta.

Libër ngjyrosje

Zgjidhni vizatimin që ju pëlqen më shumë aty ku thotë faqja zgjidhni. Mund ta ngjyrosni lehtë edhe me kovën e bojës ose furçën magjike, perfekte për fëmijët më të vegjël. Ju gjithashtu keni mundësinë e një furçe të thjeshtë për ata që duan të prekin të gjitha detajet.

Imazhe për t'u ngjyrosur, shkarkuar ose shtypur

Lojëra falas online

Vizatimet e reja të javës:

Rëndësia e pikturës dhe vizatimit për zhvillimin intelektual dhe emocional të fëmijëve.

Fëmijët janë në ndryshime të vazhdueshme emocionale dhe fizike, prandaj është e rëndësishme t’i paraqisni me mjete që stimulojnë zhvillimin e tyre në një mënyrë praktike.

Një mjet shumë i rëndësishëm është ngjyrosja, kur fëmijët bëjnë këtë aktivitet ata stimulojnë të njëjtat zona të trurit që janë përgjegjëse për zhvillimin dhe kuptimin e botës përreth tyre. është gjithashtu një aktivitet me të cilin prindërit mund të bashkëveprojnë me fëmijët e tyre në një mjedis ku fëmijët nuk ndiejnë ndonjë presion shoqëror.

en English
X