Skip isi

😎 Kaca pewarnaan lucu

Seni Kawaii

Tembung kawaii mung digunakake kanggo nggambarake kelucutan bayi utawa kewan, barang sing dianggep "kawaii asli". Nanging, saiki, panggunaane wis berkembang. Fenomena kawaii pisanan diwiwiti nalika taun 1960-an kanthi tampilan dolanan arupa kewan boneka.

Thanks kanggo karakteristik sing apik, lan macem-macem tema, gambar kawaii sampurna kanggo dicet karo bocah-bocah amarga bisa narik kawigaten bocah kanthi cara sing kaget.

Sampeyan bisa nemokake gambar panganan, kewan, putri, karakter film, lsp. 

Gambar Kawaii bisa dicet nganggo warna sing dikepengini, sampeyan lan anak bisa nuduhake wayahe khusus saben dina kanggo nambah hubungan karo dheweke.

Buku pewarna

Pilih gambar sing paling disenengi ing kaca sing dipilih. Sampeyan uga bisa menehi warna kanthi gampang nganggo ember cat utawa sikat sihir, sing cocog kanggo bocah cilik. Sampeyan uga duwe pilihan sikat sing gampang kanggo sing pengin nutul kabeh rincian.

Gambar kanggo pewarnaan, ndownload utawa nyithak

Game online gratis

Gambar anyar minggu:

Pentinge lukisan lan gambar kanggo perkembangan intelektual lan emosional bocah.

Bocah-bocah ngalami owah-owahan emosional lan fisik terus-terusan, mula penting diwenehi alat sing bisa menehi stimulus pangembangan kanthi praktis.

Alat sing penting banget yaiku pewarnaan, nalika bocah nindakake kegiatan iki, stimulasi area otak sing padha sing tanggung jawab kanggo pangembangan lan pangerten babagan lingkungane. iki uga kegiyatan sing bisa ditindakake wong tuwa karo bocah-bocah ing lingkungan sing bocah ora ngrasakake tekanan sosial.

en English
X